
تقدیر از نوآوری دانشجویان و تأکید بر بهبود رفاه دانشجویی
دکتر جهانبخش دانشیان و دکتر ابوالفضل دانشور، همزمان با سفر به بیرجند از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه بیرجند در اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی بازدید کردند.
ادامه مطلبدکتر جهانبخش دانشیان و دکتر ابوالفضل دانشور، همزمان با سفر به بیرجند از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه بیرجند در اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی بازدید کردند.
ادامه مطلبدکتر جهانبخش دانشیان، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان به عنوان نماینده ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه دکتر دانشور، مدیرکل امور دانشجویان داخل و رئیس دانشگاه بیرجند برای عرض تسلیت و همدلی با خانواده مرحوم امیر محمد خالقی به خراسان جنوبی و روستای محمدآباد درمیان سفر کرد.
ادامه مطلبسالن بدنسازی شهدای خدمت ویژه خواهران با حضور معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان شامگاه یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ افتتاح شد.
ادامه مطلبمرکز بازیهای رایانهای سرو دانشگاه بیرجند، با حضور دکتر جهانبخش دانشیان، معاون امور دانشجویان داخل، سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات فناوری و دکتر ابولفضل دانشور، مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه و اعضای شورای دانشگاه شامگاه یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در پردیس دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
ادامه مطلبکتاب انقلاب اسلامی در خراسان جنوبی به روایت اسناد ساواک با حضور مدیر مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات، مدیران و مسئولان دانشگاه، استان و پژوهشگران عرصه تاریخ نگاری و تاریخ پژوهان استان در دانشگاه بیرجند رونمایی شد.
ادامه مطلباجرای پروژه محوطهسازی، تکمیل پیاده رو و پارکینگ دانشکده ادبیات و علوم انسانی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان به اتمام رسید.
ادامه مطلبتکمیل بخشی از بلوکهای A , B ساختمان دانشکده هنر با اعتباری بالغ بر ۷۱ میلیارد ریال اجرا شد.
ادامه مطلبدستگاه XRF (فلورسانس اشعه ایکس)همزمان با دهه مبارک فجر در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بیرجند نصب و راهاندازی شده است.
ادامه مطلبپروژه اجرا و تکمیل بخشی از نیروگاه خورشیدی دانشگاه بیرجند با نصب و راهاندازی ۳۶ عدد پنل خورشیدی و اتصال آن به شبکه برق دانشگاه، با موفقیت به پایان رسید. این پروژه که در سال ۱۴۰۳ آغاز و با هزینهای بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان، به بهرهبرداری رسید.
ادامه مطلبافسانه قهاری، دانشجوی دکتری شیمی فیزیک دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر سال ۱۴۰۳، با تمرکز بر شیمی محاسباتی، گامهای نوآورانهای در حل چالشهای زیستمحیطی و ذخیره انرژی برداشته است. تحقیقات او بر طراحی مواد الکترود برای باتریهای یون فلزی و حذف آلایندههای آبی متمرکز است، که میتواند نقش مهمی در پیشرفت انرژیهای تجدیدپذیر و بهبود کیفیت محیط زیست ایفا کند. قهاری با اشاره به چالشهای پیشرو، بر اهمیت مدیریت زمان و حفظ تعادل میان زندگی شخصی و پژوهشی تأکید کرد.
ادامه مطلبدکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی، در گفتوگویی مفصل با رسانهها به بررسی دستاوردها و چالشهای انقلاب اسلامی ایران پرداخت. وی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر ایران در حوزههای علمی، فناوری، دفاعی و بینالمللی، بر ضرورت تقویت اقتصاد مقاومتی و افزایش مشارکت مردمی برای عبور از چالشها تاکید کرد. دکتر لامعی همچنین نقش جوانان، نخبگان و رسانهها را در پیشرفت کشور کلیدی دانست و خواستار توجه بیشتر به بهبود معیشت مردم و توسعه پایدار شد.
ادامه مطلبجلسه هیئت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور اعضای حقیقی و حقوقی روز شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ در تهران برگزار شد.
ادامه مطلبمراسم انعقاد تفاهم نامه احداث مرکز همایشهای دانشگاه بیرجند با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مدیران کل و معاونین استانداری روز پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ به امضای حاج علی اکبر فلاحی، خیر آموزش عالی و دکتر احمد لامعیگیو، رئیس دانشگاه بیرجند رسید.
ادامه مطلببا ابلاغ دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری؛ دکتر احمد لامعی گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، به عنوان نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نمایندگان تامالاختیار استان خراسان جنوبی منصوب شد.
ادامه مطلبپروژه تصفیهخانه فاضلاب دانشگاه بیرجند با هدف بازچرخانی آب برای آبیاری فضای سبز، به بهرهبرداری کامل رسید. این پروژه با هزینه ۱.۲ میلیارد تومان اجرا شده و یکی از مشکلات رایج دانشگاه، رهاسازی فاضلاب در طبیعت و انتشار بوی نامطبوع، حل شده است. مزایای این پروژه شامل کاهش هزینهها، حفظ کیفیت بهداشتی و پایداری محیط زیست است.
ادامه مطلبمعین توسن، دانشجوی دکتری منابع آب دانشگاه بیرجند و پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۳، در مصاحبهای با روابط عمومی دانشگاه به تشریح مسیر علمی و پژوهشی خود پرداخت. توسن که در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه پنجم کنکور دکتری کشور شده، به عنوان چهرهای شاخص در عرصه علمی استان شناخته میشود. او انگیزه اصلی خود برای ورود به دنیای پژوهش را باور عمیق به اهمیت پیشرفت علمی کشور و خدمت به وطن از طریق ارتقاء سطح علمی ایران عنوان کرد.
ادامه مطلبنشست کارگروه تخصصی مشورتی آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور دکتر سید حسن هاشمی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف و رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی، و رؤسا و مسئولین دانشگاههای استان، پارک علم و فناوری، حوزه علمیه، بنیاد ملی نخبگان و جهاد دانشگاهی، در تاریخ ۳ بهمن ۱۴۰۳ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
ادامه مطلبطی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامرضا زمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند، به سمت «رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی» منصوب شد.
ادامه مطلببیست و دومین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی روز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
ادامه مطلبدر سفر اخیر رئیس دانشگاه به تهران، وی در نشست تخصصی به ریاست دکتر سیاری شرکت کرد که مسئول طرح "نقد" برای توسعه انسانی است. در نشست "ایده همت"، نقش بیرجند و خراسان جنوبی در توسعه مکران بررسی شد و طرح ملی مکران آماده و به دستگاههای مربوطه ارسال شد. همچنین رئیس دانشگاه، دکتر لامعی، در وزارت علوم پیگیر تاسیس رشتههای جدید بود که نتایج خوبی داشت.
ادامه مطلب