گامی در ارتقای HSE شبکه آبرسانی دانشگاه به همت اداره بهداشت و درمان و مدیریت برنامه بودجه و تحول اداری
واحد ایمنی و بهداشت درمانگاه فرهیختگان کارگاه "سلامت آب و بهداشت سامانه های آبرسانی" را به منظور ارتقای کیفیت آبرسانی دانشگاه برگزار کرد.
به گزارش واحد خبر اداره بهداشت و درمان، در این جلسه آموزشی که با هدف آگاهی بخشی و ارتقای بهداشت شبکه آبرسانی دانشگاه در 25 بهمن ماه 1401 در درمانگاه فرهیختگان و با مشارکت فعال مدیر و همکاران تاسیسات آبی دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه برگزار گردید، مهندس صمدی کارشناس ارشد بهداشت محیط دانشگاه، به تشریح مباحثی در خصوص بهسازی سامانه های آبرسانی(منابع و مخازن ذخیره آب)، اصول گندزدایی و روش های مختلف کلرزنی آب آشامیدنی، میزان مجاز کلر آزاد باقی مانده، تعیین نقاط کلرسنجی، توزیع مناسب زمانی و مکانی نقاط کلرسنجی، نحوه اندازه گیری کلر آزاد باقی مانده و نکات ایمنی و بهداشتی تماس با مواد گندزدا پرداخت. در پایان اصول صحیح پایش شبکه آبرسانی و کلرسنجی آب آشامیدنی به صورت عملی آموزش و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.