۲۰نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

تعداد بازدید:۱۴۰۰
در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلای زیاد، در صورت ابتلا نکات تغذیه ای زیر را فراموش نکنید.

1- مصرف آب را فراموش نکنید  حتما روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.

2- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.

3 فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.

4- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

5-هر روز یک عدد تخم مرغ آبپزشده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.

6- مصرف شکر و قند را محدود کنید.

7- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فود ها ممنوع است.

8-مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

9- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا،نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه ها ی صنعتی ، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات  ممنوع است.

10- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف کنید.

11- موادغذایی محرک )مانند برخی ادویه های تند(  را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.

12-صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.

13- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق ، پسته و گردو و کنجد را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست ، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.

14- مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید.  هفته ای یک مکمل ویتامین D  50 هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی 75 تا 100 میلی گرم  و مکمل ویتامین C با دوز 1000 میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

16- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

17- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.

18-از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی  و سبزیجاتی همچون هویج مصرف کنید.

19- درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.

20-مصرف  قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ  ممنوع است.

آخرین ویرایش۰۸ شهریور ۱۴۰۰