نمایشگاه نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی افتتاح شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۱ کد : ۲۷۹۲۵ اخبار برگزیده
نمایشگاه نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی، روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ به همت معاونت فرنگی و اجتماعی در محل ساختمان مانا ۱ دانشگاه بیرجند افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در آیین پایانی جشنواره، دانشگاه بیرجند به عنوان میزبان جشنواره طی ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ نمایشگاهی مهیا کرده تا زمینه نمایش توانمندی نشریات دانشگاه های استان در معرض دید دانشگاهیان قرار گیرد و فرصتی برای انتقال تجربیات فراهم شود. این نمایشگاه  که با حضور جمعی از دانشجویان، معاون و مدیران دانشگاه در محل ساختمان مانا ۱ افتتاح شد، دانشگاه های بیرجند،علوم پزشکی بیرجند و فردوس،دانشگاه صنعتی بیرجند،پیام نور بیرجند،فنی و حرفه ای بیرجند،آزاد بیرجند،آزاد قاین،بزرگمهر قاین و فرهنگیان حضور دارند.
نخستین جشنواره نشریات استان با دریافت ۸۳ اثر و داوری ۶۷ اثر پذیرفته شده توسط داوران وزارت عتف گامی بلند در راستای اعتلای نشریات دانشجویی برداشته است.
اولین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های خراسان جنوبی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ آغاز شد.
لازم به ذکر است آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره فردا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۲ در محل تالار فرهنگ دانشگاه برگزار خواهد شد.