دیدار کارکنان مدیریت حراست با رئیس دانشگاه بیرجند

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۷۸۶۰ اخبار برگزیده
​​​​​​​کارکنان مدیریت حراست دانشگاه، روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه دیدار کردند.
دیدار کارکنان مدیریت حراست با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه دیدار رئیس دانشگاه با کارکنان حراست، دکتر لامعی، از مدیریت حراست که امنیت و حراست و حفاظت از دانشگاه را برعهده دارند، تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر سالاری‌فر، عضو هیأت گروه روانشانسی نیز با تقدیر از همکاران ساعی مدیریت حراست به ذکر نکاتی درباره ضوابط و قوانین پرداخت. وی به چگونگی غلبه بر اضطراب و استرس و ارتباط سلامت جسم و روان به نوع تفکر اشاره کرد.
همچنین دکتر محمدی، رئیس حوزه ریاست به اهمیت انتظامات دانشگاه پرداخت و گفت: اولین برخورد ارباب و رجوع دانشگاه با همکاران انتظامات است. در این جلسه همکاران انتظامات به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.