براساس ابلاغ رئیس دانشگاه انجام شد؛

انتصاب مدیر گروه آموزشی زمین شناسی

۱۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۶ کد : ۲۷۲۹۰ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا هیهات، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زمین شناسی، به عنوان مدیر گروه آموزشی زمین شناسی به مدت دو سال منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی زمین شناسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد ، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی و با تشّکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما، بـه مـوجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشـی، به مدت دو سال به سمت مدیر گروه آموزشی زمین‌شناسی منصوب می‌شوید. مقتضی است ضمن مطالعه دقیق سند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین نامه‌ جامع مـدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سند چشم انداز و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و  فعالیت اعضای هیأت علمی اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر هیهات مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته زمین شناسی ساختمانی و زمین ساخت در سال 1388 از دانشگاه شیراز دریافت کرد.

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۳