مقاله دانشجوی کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی به عنوان مقاله برتر چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی انتخاب شد

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۷۲۲۹ اخبار دانشکده‌ها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مقاله، شقایق زیوری کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی با راهنمایی آقای دکتر محمد یوسفی و آقای دکتر سیدعباس فرجاد پزشک ؛ اساتید بیومکانیک ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و آقای Dr.Teddy Caderby؛ استاد دانشگاه reunion فرانسه، در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.
این مقاله با عنوان :“ Muscle synergies of lower extremity during gait initiation in individuals with and without chronic ankle instability “ درهمایش مربوطه به شکل پوستر ارائه گردید و درنهایت به عنوان مقاله برتر انتخاب و مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت. موضوع مقاله بررسی سینرژی عضلانی اندام تحتانی حین پروتکل آغاز راه رفتن در افراد مبتلا به بی ثباتی مزمن مچ پا و مقایسه آن با افراد سالم است.