بازدید دکتر احمد لامعی از عملیات اجرایی تعویض لوله های چاه آب دانشگاه

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۷۱۷۷ اخبار برگزیده
به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری،  دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه، روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ با همراهی دکتر سیدسعید محمدی؛ رئیس حوزه ریاست، دکتر حسین فرزانه پور؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر سیدمحمدرضا خلیل نژاد؛ دبیر کمیته معماری منظر، به طور پیاده از فضاهای سبز ضلع شمالی  و عملیات اجرایی تعویض لوله های چاه آب دانشگاه بازدید و در جریان آخرین وضعیت این فضاها قرار گرفت.
بازدید دکتر احمد لامعی از عملیات اجرایی تعویض لوله های چاه آب دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طی این بازدید، دکتر لامعی علاوه بر بازدید از از فضاهای سبز ضلع شمالی از عملیات اجرایی تعویض لوله‌های چاه آب دانشگاه نیز بازدید به عمل آورد.
این چاه با عمق 160 متر اخیراً به دلیل فرسودگی لوله‌های جدار وریزش چاه دچار مشکلات فنی گردید و لذا تعویض لوله‌های فرسوده با لوله‌های فولادی جدید در دستور کار قرار گرفت.
این عملیات با هزینه‌ای بالغ بر 15 میلیارد ریال در حال اجرا می‌ باشد.
کارکرد این چاه با دبی حدود 25 لیتر بر ثانیه تامین آب لازم برای  انارستان و بخشی از فضای سبز واقع در منظر شمالی دانشگاه می باشد.