اولین نشریه دانشگاهی کشور در حوزه مطالعات مدیریت توسعه سبز، حائز "رتبه ب" از کمیسیون نشریات وزارت عتف شد

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۵ کد : ۲۶۷۸۵ اخبار برگزیده
مجله "مطالعات مدیریت توسعه سبز" با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند حائز "رتبه ب" از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردید. دانشگاه بیرجند به عنوان اولین دانشگاه در کشور حائز این رتبه شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس گواهی صادره از سوی دکتر صمدنژاد ابراهیمی، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و دبیر کمیسیون نشریات علمی، مجله "مطالعات مدیریت توسعه سبز" با صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند براساس آیین نامه نشریات علمی مصوب سال 1398 در ارزیابی سال 1401 موفق به کسب رتبه ب شد.
مدیرمسئولی این نشریه را دکتر محمد حجی‌پور، عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند بر عهده دارد. همچنین دکتر محمدحسین کریم سردبیر و دکتر سمیرا پور مدیر داخلی این نشریه هستند.
مجله مطالعات مدیریت توسعه سبز" در گروه جغرافیای دانشگاه بیرجند تلاش دارد با رویکرد میان­ رشته ­ای و با همکاری دیگر صاحبنظران، اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی، بستری را فراهم سازد تا تجارب، چالش­ ها و راهکارهای تمام متخصصین در جهت پیشرفت جامعه، تبادل و اشاعه گردد.