حضور دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور؛

انتخاب محصول دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر پژوهشی کشور

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۶۲۵۱ اخبار برگزیده
با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محصول ارائه شده دانشگاه بیرجند در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر ، معرفی و رونمایی شد.
انتخاب محصول دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از ۲۰ محصول برتر پژوهشی کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آخرین دستاوردها، توانمندی‌ها و امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه بیرجند، در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور به نمایش گذاشته شد.
همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور، 2200 محصول از دانشگاه‌های کشور به نمایش گذاشته شد.  در این نمایشگاه پژوهشی، محصول ارائه  و ساخته شده  محفظه واکنش هیدروژن ـ فلز دانشگاه بیرجند برای تولید انرژی‌های جدید به عنوان یکی از 20 محصول برتر کشور معرفی و رونمایی شد.
بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور از  ۲۰ الی۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲، در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) دایر است.