برگزاری برنامه دورهمی بازی پانتومیم با محوریت موضوعات روان‌شناختی

برنامه دورهمی بازی پانتومیم با محوریت موضوعات روان‌شناختی در تاریخ 19 بهمن ماه 1401 در نمازخانه خوابگاه توحید با حضور مددکار اجتماعی، همیاران سلامت روان و جمعی از دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این بازی متشکل از سه گزینه با کلمات ساده ۲ امتیازی، کلمات پیچیده ۳ امتیازی و ضرب المثل‌های رایج ۵ امتیازی بود که در آن افراد به گروه‌های ۵ نفره تقسیم و بازی به صورت گروهی اجرا گردید. همچنین زمان‌بندی برای کارت‌های ۲ و ۳ امتیازی، ۱ دقیقه و برای ضرب‌المثل ۱:۳۰ دقیقه، که با آهنگ آغاز و با پایان آهنگ، زمان اجرا نیز به پایان می‌رسید. هدف از برگزاری این بازی دور شدن دانشجویان از فضای مجازی، ساخت لحظات شاد در خوابگاه، آشنایی با برخی مفاهیم روان‌شناسی و آشنایی دانشجویان با خدمات مرکز مشاوره و توانمندسازی است.

نظر شما :